Menu

Polityka prywatności i cookies

Polityka prywatności i cookies

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH
Firmą zbierającą i zarządzającą Twoimi danymi pozostawionymi na stronie jest
Firma Handlowa GLAZ-BUD Renata Karolczak ul. Czernika 8/145, 92-543 Łódź, NIP: 728-125-06-42
telefon: 42-683-06-16, 42-640-23-55, e-mail: glazbud @ glaz-bud.com.pl 

DANE ZBIERANE AUTOMATYCZNIE
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty np. Twój adres IP, rodzaj przeglądarki, nazwa systemu operacyjnego itp. Służą one dla celów statystycznych.

DANE ZBIERANE PODCZAS REJESTRACJI
Niektóre funkcje naszego serwisu wymagają rejestracji i zalogowania się. Podczas rejestracji prosimy o podanie Twojego adresu email, nick’a, loginu (który będzie uzywany do logowania) oraz hasła.

DANE ZBIERANE PODCZAS ZAMAWIANIA
Podczas składania zamówienia na nasze produkty poprosimy o podanie Twojego  imienia, nazwiska, numeru NIP, adresu zamieszkania, numeru telefonu, adresu email, adresu strony internetowej itp.

DANE ZBIERANE PODCZAS INNYCH CZYNNOŚCI
W czasie gdy przesyłasz dane z formularza kontaktowego – przekazujesz nam swoje dane jak: imię, nazwisko, adres strony, Twój adres IP, adres email itp.

ZMIANA DANYCH OSOBOWYCH
W każdej chwili korzystania ze strony masz wgląd i prawo zmiany lub usunięcia wszystkich danych osobowych, które pozostawiłeś podczas korzystania ze strony.

WYKORZYSTANIE TWOICH DANYCH

  • Twoje dane nie będą sprzedawane lub udostępniane podmiotom trzecim.
  • Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu.
  • Dane zbierane podczas składania zamówienia są wymagane i wykorzystywane w celu realizacji zamówienia oraz wystawienia faktury VAT.
  • Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.
  • Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.
  • W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
  • W przypadku naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

ZABEZPIECZENIE DANYCH OSOBOWYCH
Twoje dane przechowywane są w bazie danych, która jest zabezpieczona przed wglądem osób trzecich.

WYKORZYSTANIE CIASTECZEK (COOKIES)
Pliki cookies (tzw. ciasteczka) to są  dane informatyczne, w szczególności niewielkie pliki tekstowe, zapisywane i przechowywane na urządzeniach za pośrednictwem których  korzystasz ze stron internetowych naszego serwisu.

Serwis wykorzystuje dwa typy plików cookies:

a) Cookies sesyjne
Są przechowywane na urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki. Zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Twojego urządzenia

b) Cookies trwałe
Są przechowywane na Twoim urzadzeniu i pozostają tam do momentu ich skasowania. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie urządzenia nie powoduje ich usunięcia. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Twojego urzadzenia.
Więcej o sposobie funkcjonowania plików cookies można dowiedzieć się np. na stronie http://pl.wikipedia.org/wiki/Cookies.

 W naszym serwisie ciasteczka służą do:

  • przechowywania informacji o użytkowniku wymagane podczas rejestracji, logowania, wysyłania zamówienia, wysyłania zapytania przez formularz kontaktowy i korzystania z serwisu jako osoba zalogowana (własne cookies)
  • celów statystycznych – Google Analytics (zewnętrzne cookies, administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA)
  • prezentowania reklam dostosowanych do Twoich preferencji  z wykorzystaniem narzędzia internetowej reklamy – Google AdSense (zewnętrzne cookies, administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA)
  • wykorzystania funkcji interaktywnych w celu popularyzacji serwisu za pomocą serwisów społecznościowych - plus.google.com (zewnętrzne cookies, administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA)
    oraz Facebook.com (zewnętrzne cookies, administrator cookies: Facebook Inc z siedzibą w USA lub Facebook Ireland z siedzibą w Irlandii) 

Możesz udzielić bądź odmówić udzielenia zgody na wykorzystywanie plików cookies poprzez ustawienia swojej przeglądarki. Informacje o sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Wyłączenie wykorzystywania plików cookies może spowodować, że część funkcjonalności serwisu nie będzie działać poprawnie lub przestanie działać.

27-08-2014

Transport na terenie całej Polski Transport na terenie całej Polski

Firma GLAZ-BUD powstała w 1997r, ma Państwu do zaoferowania szeroką gamę wyposażenia całego domu (łazienki, kuchni, salonu). Aby sprostać Państwa oczekiwaniom przez cały czas poszerzamy naszą wiedzę i asortyment nasza ekspozycja zajmuje 1600m².

 

Zależy nam by nasz klient był zawsze usatysfakcjonowany i na czasie z nowinkami w świecie designu. W naszym salonie znajdą Państwo aranżację różnych stylów. Najnowsze kolekcje i szeroki asortyment. Jako nieliczni posiadamy House of Villeroy&Boch. Mogą u nas państwo zakupić porcelanę stołową firmy Villeroy&Boch, sprzęty domowe KitchenAid czy Silit oraz piękne meble włoskiej firmy Bonaldo, a także meble kuchenne na wymiar w Łodzi. Posiadamy również szeroki asortyment produktów do wyposażenia kuchni w sprzęt AGD, armaturę, zlewozmywaki. Zobacz również Ariostea BazaltinaKuchnie Łódź.

 

Zapewniamy wszechstronny dobór przy wyposażeniu całego domu wyposażenie łazienek, kuchni, salonów i sypialni renomowanych Polskich, Włoskich oraz Niemieckich producentów miłą i wykwalifikowaną obsługę, która w pełni Państwu pomoże, a na życzenie klienta tworzymy aranżacje i wizualizacje prywatny parking na terenie Glaz­Budu.
Dystrybutor Ariostea - m.in.

płytki wielkoformatowe Ariostea Bazaltina

.

LuckyStudio